Aktiv3 Calciu+Magneziu tablete

Supliment alimentar  pentru un consum crescut la sportivi               De reţinut: calciul şi magneziul sunt minerale care sunt indispensabile pentru multe funcţii ale organismului. Calciul şi magneziul au un rol esenţial în formarea substanţei anorganice a oaselor...

Vezi detalii
Pret: 60 RON
Cantitate:
Other details:

Supliment alimentar  pentru un consum crescut la sportivi

 

            De reţinut: calciul şi magneziul sunt minerale care sunt indispensabile pentru multe funcţii ale organismului. Calciul şi magneziul au un rol esenţial în formarea substanţei anorganice a oaselor şi dinţilor. În sport se pierd din corp cantităţi importante de minerale, precum calciul şi magneziul, care trebuie să fie înlocuite.

 

            Compoziţie: Carbonat de calciu, carbonat de magneziu, întăritor din porumb, celuloză microcristalină, separator stearat de magneziu, trigliceride cu lanţ mediu, sodiu sărac în croscarmel. Fiecare tabletă conţine 300 mg carbonat de calciu şi 200 mg carbonat de magneziu.

per tabletă                   per doză zilnică    100% a dozei zilnice per 100 g tablete

                                   (=6 tablete)                  recomandate

după RDA*

calciu

120 mg

720 mg

90

16 g

magneziu

50 mg

300 mg

100

6,7 g

* conform liniei directoare U.E. despre simbolurile valorii nutritive ale alimentelor

           

Recomandări de utilizare: se înghit cu apă de 3 ori pe zi câte 2 tablete la mese. Se recomandă să se ia tabletele de Aktiv3 Calciu – Magneziu pentru o perioadă mai lungă de timp.

Continut: 400 tablete