A-Z Capsule Aktiv3

Supliment alimentar cu un complex de multivitamine şi minerale   De reţinut: în activitatea sportivă creşte necesarul de vitamine şi minerale. De aceea este recomandat de către experţi un preparat cu multivitamine, cel mai bine combinat cu minerale şi oligoelemente. Capsulele A – Z susţin sportivul să intre...

Vezi detalii
Pret: 60 RON
Cantitate:
Other details:

Supliment alimentar cu un complex de multivitamine şi minerale

 

De reţinut: în activitatea sportivă creşte necesarul de vitamine şi minerale. De aceea este recomandat de către experţi un preparat cu multivitamine, cel mai bine combinat cu minerale şi oligoelemente. Capsulele A – Z susţin sportivul să intre în formă şi să acopere necesarul crescut de vitamine şi minerale.

                Conţinut: lactoză, fosfat dicalcic, oxide de magneziu greu, gelatină, vitamina C, clorură de potasiu, aamida acidului nicotinic, separator stearat de magneziu, vitamina E-acetat, pantotenat de calciu, oxid de zinc, sulfat de fier, hidroclorat de piridoxină, riboflavină, mononitrat de tiamină, sulfat de fier, vitamina A-acetat, acid folic, D-biotină, iodură de potasiu, vitamina K, molibdat de sodiu, clorură de crom-3, selenit de sodiu, colecalciferol, cianocobalamină, mannit.

Continut: 150 capsule

 

Dozaj: a se înghiţi cu lichid o dată pe zi o capsulă