Vitamine pentru copii

supliment alimentar pentru copii in faza de crestere               De retinut: vitaminele sunt substante care nu pot fi produse singure de organism, dar care sunt necesare pentru  importante functii vitale.  Adaosul echilibrat al tuturor vitaminelor cu alimentatia este...

Vezi detalii
Pret: 41.4 RON
Cantitate:
Other details:

supliment alimentar pentru copii in faza de crestere

 

            De retinut: vitaminele sunt substante care nu pot fi produse singure de organism, dar care sunt necesare pentru  importante functii vitale.  Adaosul echilibrat al tuturor vitaminelor cu alimentatia este necesar pentru crestere, metabolism si vitalitate. Prin crestere si alimentatie gresita poate sa fie crescut necesarul in vitamine. Tabletele VITAMINE PENTRU COPII contin vitaminele naturale, antioxidante C si E , Vitaminele importante B1, B2, B6, B12, Acid Folic, Biotina, Nicotinamida si Acid Pantotenic. Ele sunt de aceea potrivite pentru echilibrarea  nevoii crescute de vitamine a copiilor in perioada de crestere.

Recomandari de administrare: pentru completarea necesarului zilnic noi recomandam la copiii intre 4-9 ani o tableta zilnic, copiii de la 10 ani 2 tablete zilnic, inainte de masa sa o mestece sau sa o suga.

Continut: 130 tablete