Sport Balsam Aktiv3

  In mod special indicat pentru masajul pielii,muschiilor,articulatiilor dupa sport sau dupa efortul fizic. Daca muschii si articulatiile sunt suprasolicitate si loviturile,vanataile si intinderile te chinuie Aktiv3 Sport-Balsam este ideal. Un masaj astfel incat relaxeaza si ia durerile,provoaca permeabilizarea,produce un sentiment de bine...

Vezi detalii
Pret: 50 RON
Cantitate:
Other details:

 

In mod special indicat pentru masajul pielii,muschiilor,articulatiilor dupa sport sau dupa efortul fizic.

Daca muschii si articulatiile sunt suprasolicitate si loviturile,vanataile si intinderile te chinuie Aktiv3 Sport-Balsam este ideal.

Un masaj astfel incat relaxeaza si ia durerile,provoaca permeabilizarea,produce un sentiment de bine care incalzeste si sustine regenerarea.Substantele continute din Arnika si tamaie patrund adanc in piele si in tesut si actioneaza cu efect in regiunile problema.Uleiul de jojoba,uleiul de avocado si mierea mentin pielea minunat de neteda si moale si daruiesc umezeala.Repede si cu o usurare insemnata si cu o ingrijire persistenta,iar rezultatul va fi unul eficace.

Indicatii:A nu se folosi in alergia la asteraceae.A nu se pune in contact cu ochii,leziuni tegumentare sau mucoase.A se spala temeinic mainile dupa contactul cu crema.O roseata a pielii care apare eventual este un semn pentru actiunea balsamului,care actioneaza pentru o permeabilizare imbunatatita a pielii.Ea dispare de obicei dupa 1-2 ore.