SOS BOLOGNESE VEGETARIAN
Pentru bucătăria fină
Sos Bolognese vegetarian cu extracte din proteine de soia
Pregătire pentru 2 porţii: 50 g (circa 2 linguri umplute) amestecat într-un sfert de litru de apă rece. Mestecând se fierbe circa 3 minute. A se pregăti 250 g paste după reţetă, peste care se pune sosul Bolognese pregătit. După gust a se servi cu brânză parmezan.
Probaţi dv. Lasagna cu sosul nostru Bolognese fără carne.
Lactovegetabil, sărac în grăsime, fără adaosuri întăritoare de gust.
Conţinut: 600 g g, rezultă circa 16 porţii.
Minim valabilitate: vezi pe planşeu
A se păstra la loc rece şi uscat, protejat de lumină.
Înălţimea de umplere condiţionată tehnic.
Ingrediente: 30% din praf de tomate, proteic de soia% 13.5, făină de grâu, amidon de cartofi, ceapa, zahar brun, lapte, zahăr, sare gemă, morcovi, grăsimi vegetale, extract de drojdie, aromă, praz, dovlecei usturoi, ierburi (oregano, maghiran, cimbru, rozmarin, salvie), praf de sfeclă roşie, maltodextrină, piper.
Valoare de nutriţie pentru 100 ml de preparat
Valoare de ardere |
282 |
kJ/67 kcal |
Proteine |
3,8 |
g |
Hidraţi de carbon |
10,8 |
g |
din care: |
|
|
zahăr |
6,1 |
g |
Grăsime |
0,9 |
g |
din care: |
|
|
acizi graşi saturaţi |
0,4 |
g |
Colesterină |
0,0 |
mg |
Substanţe de balast |
1,8 |
g |
Sodiu |
0,6 |
g |
Producător: Inter - Planing GmbH, 86476, Neuburg, Germania
Importator S.C LLINDY COMPANY.S.R.L.
Str. Dr. Victor Papillian nr. 52, bl. G6, sc. 1, ap. 5
200753 Craiova, Romania
Tel. 0746 058304; E-mail: revitaminal@yahoo.com