Parfum pentru femei Daphne

O aroma atemporala plina de senzualitate clasica.Parfumul incinta prin nuantele din fructe de piersica,caise si pergamote.Un rezultat de parfum racoritor,foarte placut.Acordurile florale cu trandafir, jasmin,si orris confera compozitiei o nota de inima blinda,florala.In nota de baza se desfasoara pe piele santal,vanilie,scortisoara si mosc si lasa...

Vezi detalii
Pret: 89.1 RON
Cantitate:
Other details:

O aroma atemporala plina de senzualitate clasica.Parfumul incinta prin nuantele din fructe de piersica,caise si pergamote.Un rezultat de parfum racoritor,foarte placut.Acordurile florale cu trandafir, jasmin,si orris confera compozitiei o nota de inima blinda,florala.In nota de baza se desfasoara pe piele santal,vanilie,scortisoara si mosc si lasa in urma o boare de seductie senzuala.

Continut:100 ml

Apă de parfum / apă de toaletă: care este diferența?

 

Denumirea de apă de toaletă sau apă de parfum depinde de concentrație, adică de procentul de parfum sau ulei de parfum din compoziție. În timp ce apa de toaletă conține 5 până la 9% parfum, apa de parfum este mai concentrată și conține 8 până la 14%. Drept urmare, apa de parfum durează mai mult și are un miros mai intens.

Producător: KRÄUTERHAUS Sanct Bernhard, Bad Ditzenbach, Germania

Importator  S.C LLINDY COMPANY.S.R.L., www.revitaminal.ro

Str. Dr. Victor Papillian nr. 52, bl. G6, sc. 1, ap. 5

200753 Craiova, Romania

Tel. 0746 058304; E-mail: revitaminal@yahoo.com