Fell Fit Supliment alimentar pentru câini si pisici

Sanct Bernhard Fell Fit Supliment alimentar pentru câini si pisici Pentru dermatoze si cadere excesiva a parului Fell fit contine ce are nevoie o blana cu structura alterata Un continut ridicat in acizi grasi esentiali, nesaturati, cu catena multipla  (acizi grasi Omega-6 si Omega-3, 5:1) are grija de un aspect vital si sanatos...

Vezi detalii
Pret: 70 RON
Cantitate:
Other details:

Sanct Bernhard

Fell Fit

Supliment alimentar pentru câini si pisici

Pentru dermatoze si cadere excesiva a parului

Fell fit contine ce are nevoie o blana cu structura alterata

Un continut ridicat in acizi grasi esentiali, nesaturati, cu catena multipla  (acizi grasi Omega-6 si Omega-3, 5:1) are grija de un aspect vital si sanatos al animalului dumneavoastra.

Fell Fit pentru un metabolism sanatos al pielii si lipidelor.

Supliment alimentar pentru câini si pisici cu uleiuri valoroase de somon, ulei de primula, vitamine şi minerale pentru susţinerea funcţiei pielii în diverse boli dermatologice şi în căderea părului. Extractul de hrişcă cu acidul silicic valoros şi oligoelemente acţionează pentru o structură durabilă şi puternică a blănii. D-biotina, L-cysteina, zinc şi acidul pantotenic susţin creşterea sănătoasă, vitamina B-6 ajută în caz de căderea părului. Astfel blana capătă vitalitate şi strălucire, arată puternică şi plină. Suspensia gustoasă poate să fie amestecată simplu în mâncare.