BBN HARDCORE AMYLOPECTIN WAXY MAIZE GAIN®

GUST NEUTRU             CONTINUT INALT IN CARBOHIDRATI             ZINC OPTIMIZAT             A SE ADAUGA LA SHAKURILE DE...

Vezi detalii
Pret: 100 RON
Cantitate:
Other details:

GUST NEUTRU

            CONTINUT INALT IN CARBOHIDRATI

            ZINC OPTIMIZAT

            A SE ADAUGA LA SHAKURILE DE PROTEINE

           

            BBN HARDCORE AMYLOPECTIN WAXY MAIZE GAIN Pulbere de baut bogata in hidrati de carbon cu zinc (0,05%) pentru preparea unei bauturi la rece.

            Doza  recomandata: pana la 3 portii pe zi (o portie=30 g pulbere cu 300 ml apa).

            Ingrediente: Amidon de porumb (amylopectina 99,2%), oxid de zinc, ulei vegetal (ulei de palmier), agent de separare (fosfat de calciu). Poate contine urme de gluten, lapte (contine lactoza), soia, proteine din oua de pasare.

 

Hidratii de carbon contribuie la restaurarea functiei musculare normale(contractie) dupa o activitate fizica intensiva si/sau lunga,care conduce la o epuizare a musculaturii si a rezervelor de glicogen in musculatura scheletului.Efectul pozitiv se instaleaza de abia dupa ingerarea a aproximativ 4g hidrati de carbon/kg greutate corporala din toate sursele intr-o singura doza in primele 4 ore sau cel tarziu 6 ore dupa terminarea activitatii intensive si/sau, foarte lungi,care conduce la epuizarea musculaturii si a rezervelor de glicogen in musculatura scheletica.