SOS PENTRU FRIPTURĂ
Fără grăsimi animale, numai din plante şi fără lactoză
Rezultă 5 litri.
Mod de utilizare: bază ideală pentru carne friptă sau tocană.
Deosebit de potrivit pentru prepararea zeamei, precursor şi îmbunătăţirea sosurilor deja preparate.
Prin adaosuri diferite, uşor de schimbat în sosuri Burgundia, sosuri piper, sosuri smântână etc.
Pregătire: 25 g (o lingură umplută) se introduce în ¼ litri de apă rece şi se lasă să fiarbă uşor timp de 1 minut.
Ingrediente: făină de grâu, amidon de cartofi, supa granulate, potenţiator de aromă (glutamat monosodic), zaharul din lapte, praf de ceapa, grăsime vegetală non-hidrogenate, sare, zahăr, caramel, condimente, agenţi de îngroşare, acid ascorbic, condiment extract, extract de telina.
Valoarea nutritivă medie la 100 ml de sos |
||
Valoare de ardere |
129 |
kJ |
31 |
kcal |
|
Proteine |
1,6 |
g |
Hidraţi de carbon |
4,9 |
g |
din care: |
|
|
zahăr |
1,9 |
g |
Grăsime |
0,5 |
g |
din care: |
|
|
acizi graşi saturaţi |
0,2 |
g |
Colesterină |
0,2 |
mg |
Substanţe de balast |
0,4 |
g |
Sodiu |
0,6 |
g |
Înălţimea de umplere condiţionată tehnic.
Minim valabilitate: vezi pe planşeu
A se păstra la loc rece şi uscat
A se proteja de lumină
Producător: Inter - Planing GmbH, 86476, Neuburg, Germania
Importator S.C LLINDY COMPANY.S.R.L.
Str. Dr. Victor Papillian nr. 52, bl. G6, sc. 1, ap. 5
200753 Craiova, Romania
Tel. 0746 058304; E-mail: revitaminal@yahoo.com